Trei cele mai periculoase zodii feminine. Ține-le la distanță, pentru o viață liniștită

În astrologie regăsim trei zodii feminine care pot deveni extrem de periculoase atunci când nu agreează o persoană sau o situație. Sunt în stare să treacă peste cadavre atunci când vine vorba de ceea ce iubesc și de ceea ce își doresc, dar deseori răutatea lor nu este fundamentală și pot face rău persoanelor nevinovate. 

Top trei cele mai periculoase zodii feminine / foto: Pixabay
Top trei cele mai periculoase zodii feminine / foto: Pixabay

Acțiunile acestor zodii feminine, indiferent dacă au la bază motive raționale sau iraționale, pot face extrem de mult rău persoanelor din jur. Nativele zodiilor Pești, Scorpion și Fecioară pot da dovadă deseori de invidie și răutate față de alte persoane, de multe ori din frustrare sau nemulțumire față de propria viață. 

Femeile născute în zodia Pești 

Femeile născute în acest semn zodiacal sunt considerate a fi cele mai crude ființe în anumite momente. Reușesc cu brio să-și dea arama pe față, însă când o fac, se dau de gol și își arată adevărata față. 

Majoritatea sunt persoane extrem de negative și invidioase, stare pe care o pot transmite celor din jurul lor. Deși la început îți pot lăsa impresia că sunt în stare să-ți dea și haina de pe ele, tind să afle cât mai multe secrete de-ale tale, în speranța că se vor putea folosi vreodată de ele, atunci când vor să se răzbune. 

Femeile născute în zodia Scorpion 

Aceste native sunt de-a dreptul periculoase. Inițial, îți dau dovadă de loialitate și calmitate, fiind extrem de devotate, însă odată ce le cunoști mai bine, le vei observa adevăratele intenții. 

Sunt extrem de geloase și de posesive, deseori având tendința de a deveni violente, agresive. Nu suportă persoane de sex feminin în jurul partenerului său, și nici în grupul de prieteni. Odată ce le-ai supărat, vor avea grijă să îți arate cu cine ai de-aface. 

Femeile născute în zodia Fecioară 

Fecioarele pot deveni extrem de agresive atunci când ceva nu le convine. Cu greu își țin nervii sub control, sunt persoane extrem de critice cu cei din jur și cu persoanele apropiate din viața lor. 

Mai mult decât atât, rareori vor da dovadă de empatie, căci cu greu le pasă de stările și sentimentele celorlalți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpg
horoscop, zodii, stres jpg
ardei iuti shutterstock 2517156 jpg jpeg
maica domnului manastirea esanca foto bogdan zamfirescu jpeg
airfninja jpeg
ciorba de perisoare jpeg
matreata adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net