Uranus în Taur iese din retrograd. Cele trei zodii care își vor schimba total viața, după 22 ianuarie 2023

Uranus în Taur iese oficial din retrograd din 22 ianuarie 2023. S-a încheiat un proces greu, de transformare spirituală, care a început odată cu intrarea în retrograd din luna august a anului trecut, iar cele 12 zodii au renăscut din propria cenușă.

Uranus în Taur iese din retrograd. Sursă foto: Pexels

Au fost câteva luni critice pentru mai mulți nativi, dar acum îți explicăm care sunt cele trei zodii care au trecut peste cele mai dificile obstacole și care își vor schimba total viața în următoarea perioadă, după ce s-a încheiat influența lui Uranus în Taur asupra lor.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre compatibilitatea cu bărbatul sau femeia din zodia Capricorn

Uranus în Taur iese din retrograd

Uranus în Taur iese din retrograd, iar asta înseamnă că trei zodii își vor schimba total viața în perioada următoare. Acești nativi au parte de revelații importante, care îi vor duce pe altă cale în viață. Pentru unii este vorba despre planul sentimental, în cazul altora despre planul personal și familie, în timp ce pentru alte zodii apar schimbări majore în carieră.

Prima zodie care renaște precum Pasărea Phoenix după ce Uranus în Taur iese din retrograd este zodia Rac. Își dă seama că nu banii sunt cei mai importanți în viață, ci contează liniștea și timpul liber, pe care îl poate petrece pentru a-și dezvolta niște pasiuni mai vechi sau pentru a urma niște cursuri pe care le-a tot amânat în ultimii ani.

Uite și: Horoscopul banilor pe 2023. Zodiile care atrag sume uriașe anul acesta

Renunță la niște colaborări toxice sau la persoane care îi fac viața amară. Racii nu trebuie să le mai dea o a doua șansă celor care doar au profitat de ei și de abilitățile lor, pentru că vor ajunge iar fix în aceeași situație.

Cea de-a doua zodie pentru care apar schimbări majore, după data de 22 ianuarie 2023, este zodia Fecioară. Acest nativ simte nevoia să se mute într-un alt oraș sau chiar o altă țară, dar și să încerce un domeniu nou de activitate. Este decis să își folosească toate informațiile acumulate în ultimii ani ca să fie sigur că are șanse de succes.

Vezi și: Zodia care cunoaște succesul în carieră în luna februarie. Toate eforturile îi vor fi răsplătite

Începe chiar să îi meargă foarte bine pe plan financiar și profită de această ocazie ca să pună niște bani deoparte pentru momentul în care își va lua zborul către alte zări, la care a visat de multă vreme.

Ultima zodie din topul celor trei care au parte de noutăți în săptămânile care urmează este zodia Vărsător. Își vede, în sfârșit, niște visuri împlinite. A înțeles în ultimele luni că nu este de ajuns speranța, și nici creativitatea nu este singurul lucru care contează ca să atingă culmile succesului. A început să muncească din greu, iar acum a venit momentul în care să culeagă laurii victoriei.

Toate eforturile îi vor fi răsplătite, inclusiv pe plan sentimental. A învățat să facă și compromisuri pentru persoana iubită sau pentru cei dragi, iar așa a reușit să elimine toate tensiunile acumulate din cauza stresului care te-a măcinat până spre finalul anului trecut.

Uite și: Top 3 zodii care vor avea probleme în familie, în luna ianuarie. Certurile și tensiunile vor atinge cote maxime!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net