Viciile în funcție de zodie

image
Viciile în funcție de zodie arată că Gemenii, Balanțele și Vărsătorii sunt foarte atrași de fumat și, odată ce au îmbrățișat acest „hobby”, cu greu renunță la elfoto: Shutterstock

Nici o zodie nu este lipsită de vicii, cum nu există nici o zodie fără multiple calităţi. Pentru a „inventaria” viciile în funcție de zodie, se pot folosi elementele foc, pământ, aer şi apă.

Viciile în funcție de zodie – pentru semnele de foc

Uneori chiar şi calităţile unor nativi pot deveni vicioase, atunci când sunt folosite abuziv şi ajung să îi deranjeze pe cei din jur. Astfel, în ceea ce privește viciile în funcție de zodie, ambiţia sinceră de afirmare a unui tânăr Berbec poate deveni viciu, când ajunge la dorinţă de putere prin orice mijloace. În general, viciile cele mai puternice de care dau dovadă semnele de foc (Berbecii, Leii şi Săgetătorii) sunt plăcerea de a subordona, de a comanda, de a consuma alcool foarte tare în exces și de a se lăuda. Acestea sunt viciile în funcție de zodie, pentru semnele de foc.

Viciile în funcție de zodie – pentru semnele de pământ

În cazul zodiilor de pământ (Taurii, Fecioarele şi Capricornii), dacă analizăm viciile în funcție de zodie, goana după bani, după avere în general şi după lux în special, se poate asocia cu denaturarea adevărului. Pentru a obţine ceea ce îşi doresc, nu li se pare anormal să falsifice realitatea şi să se prezinte într-o lumină favorabilă. Uneori, este vorba doar despre obţinerea unei „ridicări” în rang, de obţinerea unui statut social superior. Acestea sunt viciile în funcție de zodie, pentru semnele de pământ.

Viciile în funcție de zodie – pentru semnele de aer

Pentru semnele de aer (Gemenii, Balanţele şi Vărsătorii), la capitolul „viciile în funcție de zodie”, este foarte dificil să reziste atracţiei fumatului, fie că este vorba despre tutunul obişnuit, fie de alte plante mai „sofisticate”. În general, aceşti nativi fac excese mai ales din curiozitate (uneori doar „calcă” pe tărâmuri interzise, din plăcerea de a depăşi limitele permise, de a vedea ce găsesc „dincolo”). În cazul lor, viciile în funcție de zodie depăşesc graniţa admisă.

Viciile în funcție de zodie – pentru semnele de apă

Zodiile din semne de apă (Racii, Scorpionii şi Peştii) îşi vor îndrepta atenţia către consumarea unor lichide care le menţin starea de euforie – este vorba despre băuturile slab alcoolizate, dar la ocazii speciale nu vor refuza nici alcoolul „pur”. Atraşi de mistere, vor lua calea studierii criminalităţii ori doar vor face vizite regulate pe la ghicitoare. Acestea sunt viciile în funcție de zodie, pentru semnele de apă.

În astrologie, apar nu numai viciile în funcție de zodie, ci şi situaţii amuzante cauzate de aspectele dintre planete. Astfel, nu rareori se pot vedea subalterni Berbeci care ţipă de mama focului la un mare şef cu Soarele în Peşti. Tot din acest domeniu fac parte cazurile nefericite în care un nativ obsedat de bani ajunge să comită tâlhării sau crime.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg