Luna aprilie, luna ghinioanelor în dragoste! Zodiile care riscă o despărțire

Ultima actualizare:

Zodiile care vor avea probleme pe plan amoros în aprilie sunt zodii de pământ, care schimbarea va veni fie cu bucurie, fie cu tristețe. Sunt 4 zodii care dacă nu încearcă să producă o altfel de energie în relația de cuplu vor rămâne fără parteneri.

1 zodii increzute jpg jpeg

Zodiile care riscă să rămână singure în aprilie

Da, este cât se poate de adevărat, Berbecii, Capricornii, Taurii și Leii au probleme în viața de cuplu. Fie și le spun, fie nu, cert este că discuțiile există, ori nemulțumirile la nivel de relație din partea partenerilor.

E vorba aceea că unde dragoste nu e nimic nu e, ei bine, acest lucru este cât se poate de adevărat. Cui îi place să stea singur? Probabil nimănui! Haideți să vedem ce se întâmplă în luna aprilie pentru cele patru semne zodiacale șic are sunt problemele cu care se confruntă în relațiile lor de cuplu.

(Citește și: Horoscopul erotic al weekend-ului! Ce zodii riscă să treacă prin despărțiri)

  • Berbec

Sunteți încăpățânați și o ținuți una și bună, nu renunțați la ideile voastre, iar acest lucru a început să vă creeze probleme. Partenera sau partenerul de viață nu prea se mai simt în largul lor în contextul actual. Vor și persoanele de lângă voi să-și spună punctul de vedere, să se facă auziți, nu doar voi contați, cel puțin asta este în gândurilor lor. Fiți mai atenți, schimbați tactica, mai multă atenție în jur și poate nu rămâneți chiar singuri cuc.

  • Taur

Pentru că nu prea comunicați de felul vostru, dar mai ales nu vă spuneți sentimentele, cei de lângă voi nu au de unde să ghicească stările prin care treceți. Până la urmă, comunicarea este cea care salvează orice relație, iar a voastră s-ar putea să se ducă pe apa sâmbetei dacă nu vă lăsați cât de cât descoperiți.

Citește și: Horoscopul primăverii. Care este zodia norocoasă a sezonului şi ce nativi trebuie să fie atenţi la stres şi cheltuieli.

(Citește și: Horoscop financiar 21-27 martie. Gemenii câștigă bani în mod neașteptat. Zodiile care scapă de datorii)

  • Leu

Vreți mereu să aveți dreptate și orice confruntare este în zadar. Ce ar fi dacă nu ați mai considera orice discuție o luptă și să încercați să mai lăsați moale intenția de a câștiga mereu orice conversație, nu trebuie să aveți mereu dreptate și e ok dacă se întâmplă așa. Nu avem cum să le știm pe toate. Cel de lângă voi va aprecia mai mult sinceritatea, dar și faptul că-i oferiți credite :)

  • Capricorn

Aveți tendința de a conduce orice conversație, să faceți pe șeful, să fiți în centrul atenției și să-i acaparați mereu pe cei din jur. Ei bine, câteodată e prea mult, iar partenerul de viață mai vrea și el atenție, nu doar stres și vorbă multă. Mai lăsați garda jos, că s-ar putea să vă luptați cu pereții, după ce veți fi părăsiți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net