Mesaje de Anul Nou. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Anul Nou vine cu bucurie, voie bună, îmbrățișări și multe urări pentru cei dragi. Fiecare dintre noi vom primi și trimite mesaje părinților, prietenilor, rudelor, colegilor și tuturor celor pe care îi cunoaștem și îi apreciem. Iată câteva idei din care să te inspiri!

image

 „La mulți ani fericiți și sănătoși! Anul care vine să fie mai bun, mai frumos, plin de speranță și de realizări. Tot ce-ți dorești să se întâmple, tot ce vrei să ai, tot ce visezi să devină realitate!”

„Multă sănătate, fericire și noroc! Să aveți un an magic!”

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!”

„Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată!

„În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2022 minunat! La mulți ani!”

„Deschide-ți inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îți pătrundă în suflet, pășește cu speranța și încredere și nu uită că cineva se va gândi în miez de noapte la ține și îți va dori toată fericirea din lume! Un an nou fericit! La mulți ani 2022!”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani 2022!”

„Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!”

„Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!”

„Anul care vine să-ți aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a-ți împlini toate obiectivele, înțelepciunea de a aprecia fiecare zi și pe acel cineva care să te facă să zâmbești. La multi ani!”

„Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorințele noastre, noi sunt spiritele noastre, iar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

„Pentru vremurile bune, recunoștință. Pentru cele rele, multă speranță. Pentru fiecare zi, o dorință. Si mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce va doresc în noul an. Un An Nou fericit!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net