Nu te căsători cu el dacă face aceste lucruri! Iată cele 6 caracteristici ale partenerului care duc la divorț

Ultima actualizare:

Divorțul este o experiență dificilă pentru oricine, aducând cu sine o serie de schimbări și provocări semnificative. De la decizia de a pune capăt unei relații la ajustarea la viața de după divorț, trecerea printr-un divorț poate fi emoțională și solicitantă. Dar uneori când nu se mai poate, atunci este bine ca fiecare să își vadă de drum. Un cunoscut psiholog de la noi a vorbit despre cele 6 caracteristici ale partenerului care duc la divorț. Nu te căsători cu persoana de lângă tine dacă face aceste lucruri!

Iată cele 6 caracteristici ale partenerului care duc la divorț
Iată cele 6 caracteristici ale partenerului care duc la divorț

Iată cele 6 caracteristici ale partenerului care duc la divorț

Aurora Simigiu este psihoterapeut și psiholog clinician, iar pe pagina sa de TikTok discută despre subiecte importante și sensibile pentru urmăritori. Într-un clip recent, specialista a vorbit despre un studiu realizat de Universitatea din Padova referitor la caracteristicile partenerului de cuplu care duc la divorț.

„În primul rând, partenerul care are o anumită dependență, de substanțe sau jocuri de noroc. Apoi este cel autoritar și gelos care își impune controlul și te împinge în zona de sclavie. În al treilea rând, este partenerul indiferent, nepăsător, nesigur, instabil și dezinteresat. Avem apoi partenerul promiscuu, cel care ascunde mai multe relații în paralel. În al cincilea rând, partenerul lipsit de ambiții și pasiv față de viață, cu puțin perspective de viitor. Acesta imprimă o anumită nesiguranță a relației. Iar în al șaselea rând, partenerul cu o igienă precară sau partenerele care nu au grijă de aspectul lor, care nu au grijă la coeficientul lor de fitness.”, a relatat psihologul pe TikTok.

În același timp, psihologul a cerut urmăritorilor săi să spună în comentarii pentru ce alte motive ar fi dispuși să divorțeze de partener. Ei bine, iată că răspunsurile s-au referit în mare parte la persoanele agresive, narcisite și mincinoase.

„Partenerul care judecă tot ce faci și te atacă cu replici acide ori de câte ori are ocazia”.

„Mincinosul patologic.”

„Agresiv, narcisist, mincinos patologic, pervers.”, au spus internauții în comentariile de pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net