Alivenci - Carmen Nadaban
Mod de preparare: cele 4 albuşuri se bat spumă foarte bine. Separat se freacă brânza cu smîntâna şi untul, apoi se adaugă făina şi mălaiul, iar la sfârşit albuşurile bătute spumă.
Se aşează într-o formă de chec şi se dă la cuptor pentru 40 - 45 minute. Se serveşte caldă cu smîntână.
Poftă bună!
Mai citeşte:
cu şuncă şi caşcaval
cu caşcaval şi şuncă
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!