Antricot de vită la tavă

Ultima actualizare:

    Antricot de vită la tavă
Antricot de vită la tavă

Ingrediente

4 felii antricot de vită

400 ml vin roşu sec

5-6 căţei usturoi

1 crenguţă cimbru

2 foi de dafin

4 linguri ulei

sare

piper

Preparare

Speli şi cureţi de pieliţe carnea. O tai în felii groase dacă este necesar şi o pui într-un vas adânc. Sărezi şi piperezi, după gust, apoi adaugi dafinul, cimbrul, iar la sfârşit uleiul şi vinul. Freci bine carnea, pe ambele feţe şi acoperi vasul. Laşi la marinat aproximativ 5 ore. Încingi grătarul, scoţi carnea din marinată şi o perpeleşti, 3-4 minute, pe fiecare parte. Într-o tavă medie, pui bucăţile de carne fripte, torni deasupra marinata în care au stat, adaugi căţeii întregi de usturoi şi completezi cu o cană sau două de apă şi dai la cuptor. Laşi la foc mediu, până când carnea este bine pătrunsă. Dacă este nevoie, mai adaugi, pe parcurs, vin roşu. Serveşti, după preferință, cu garnitură de legume sotate.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage   2025 12 13T153756 943 jpg
ciuperci jpg
barbat canapea telefon istock jpg
profimedia placinta carne cascaval jpeg
horoscop solstitiul de iarna jpg
zodii, foto shutterstock jpg
2025 10 1761057272 36 png
Copy of Poster atractii SM 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net