Aşa prepari cele mai bune rulouri cu kiwi!
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru blat: 5 ouă, 5 linguri zahăr, 6 linguri făină, 2 linguri suc de kiwi
Pentru cremă: 3 foi gelatină, 200g brânză de vaci, 150g zahăr, 6 linguri zeamă de lămâie, 1 linguriţă coajă de lămâie rasă, 2 albuşuri, 2 fructe kiwi
Mod de preparare:
Pentru cremă înmoi gelatina în două linguri de apă rece, apoi o pui la foc mic, fără să fiarbă, până se dizolvă. O laşi să se răcorească. Într-un vas, mixezi brânza bine scursă cu zahărul, zeama şi coaja de lămâie. Adaugi gelatina şi albuşurile bătute spumă.
Baţi gălbenuşurile cu zahărul şi le amesteci uşor cu albuşurile bătute spumă tare. Adaugi sucul de kiwi şi făina în ploaie, amestecând uşor, de jos în sus.