Budincă de spanac - Carmen Nadaban
Ingrediente: 3 ouă, 2 linguri făină, 1 ceapă verde, 1 căţel usturoi, 300 g spanac, 300 g brânză dulce.
Mod de preparare:
Spanacul se pune la fiert, se strecoară iar apoi se pasează cu blenderul.
Ouăle se bat bine, se adaugă făina şi se amestecă să nu fie cocoloaşe.
Peste compoziţia de ouă se adaugă brânza, ceapa verde tăiată mărunt, căţelul de usuroi şi spanacul şi se amestecă.
Se unge un vas de yena cu unt, se toarnă compoziţia şi se coace circa 40 minute.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!