Care sunt cele mai bune tigăi pentru gătit

#Best buys
image

Atunci când alegi o tigaie trebuie să fim atenți la câteva detalii extrem de importante. Pe piață sunt tot felul de modele, de la cele emailate, la cele din oțel sau inox. În acest articol vă prezentăm câteva secrete pe care trebuie să le știți despre aceste vase de gătit. 

Poate cel mai important lucru la o tigaie e să aibă un înveliș antiaderent. Asta înseamnă că nu se lipesc ingredientele și aveți nevoie de mult mai puțin ulei. Un exemplu în acest sens este tigaia Hammer Diamond HomeChef by Regis Stone. Are un înveliș antiaderent, cu particule de diamant și asigură o distribuire eficientă și uniformă a căldurii pe toată suprafața.  

De asemenea, foarte important e să fiți atenți la materialul din care sunt făcute vasele, să fie cât mai rezistent și să nu se zgârie. De exemplu, aceleași tigăi Hammer Diamond au rezistență sporită și nu se zgârie, indiferent de ustensilele de bucătărie pe care le folosiți. Secretul lor constă în faptul că au un finisaj dur care conține particule de diamant, un cristal transparent din carbon pur, cu proprietăți fizice care asigură rezistență și durabilitate. 

Atenție pentru ce fel de plite este folosită. Alegeți o tigaie care să meargă și pe o plită cu gaz, dar și cu inducție, electrică sau ceramică. Un model de tigaie în acest sens este Dark Line

image

Care este tigaia potrivită pentru clătite sau omlete? Aici sunt părerile sunt împărțite. Însă, cei mai mulți bucătari tind să recomande tigaia din aluminiu. De exemplu, Green Nature poate fi folosită pentru orice sursă de încălzire, materialul este aluminiu forjat cu grosimea de 4 mm și are un înveliș antiaderent din ceramică care te ajută să folosești cât mai puțin ulei, iar preparatul să nu se ardă. 

image

Există o tigaie specială și pentru cei care iubesc pastele. Tigaia Saltpasta are un design special, este suficient de adâncă și are o suprafața de gătit complet antiaderent pentru a pregăti paste. Această tigaie este ideală pentru prepararea rețetelor clasice de paste, precum carbonara sau bolognese, dar și a celor mai sofisticate rețete asiatice precum cele cu vită și legume sau tăiței chinezești cu pui. 

image

Dacă vreți o tigaie clasică făcută dintr-un material care și-a câștigat supremația, inclusiv în bucătăriile profesionale din restaurantele de top, puteți alege una din fontă. Tigaia Iron Age este din fontă pură. Are mâne de inox și un design tip fagure. Diametrul este de 24 de centimetri. Are un strat antiaderent care împiedică alimentele să se lipească chiar și când sunt gătite fără ulei deloc. Mânerul din inox poate fi introdus în siguranță chiar și în cuptor. Pereții groși ai tigăii se încălzesc rapid, mențin și distribuie uniform căldura. De asemenea, designul tip fagure permite cărnii, peștelui sau legumelor să păstreze sucul propriu în micile orificii, astfel că acestea nu se vor lipi. Iron Age este compatibilă cu orice tip de plită: cu gaz, vitroceramică sau cu inducție. Curățarea se face rapid, inclusiv în mașina de spălat vase. 

image

Mai multe tipuri de tigăi și oferte de prețuri puteți găsi - LA ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net