Care sunt cele mai bune tig─âi pentru g─âtit

#Best buys
image

Atunci c├ónd alegi o tigaie trebuie s─â fim aten╚Ťi la c├óteva detalii extrem de importante. Pe pia╚Ť─â sunt tot felul de modele, de la cele emailate, la cele din o╚Ťel sau inox. ├Än acest articol v─â prezent─âm c├óteva secrete pe care trebuie s─â le ╚Öti╚Ťi despre aceste vase de g─âtit. 

Poate cel mai important lucru la o tigaie e s─â aib─â un ├«nveli╚Ö antiaderent. Asta ├«nseamn─â c─â nu se lipesc ingredientele ╚Öi ave╚Ťi nevoie de mult mai pu╚Ťin ulei. Un exemplu ├«n acest sens este tigaia Hammer Diamond HomeChef by Regis Stone. Are un ├«nveli╚Ö antiaderent, cu particule de diamant ╚Öi asigur─â o distribuire eficient─â ╚Öi uniform─â a c─âldurii pe toat─â suprafa╚Ťa.  

De asemenea, foarte important e s─â fi╚Ťi aten╚Ťi la materialul din care sunt f─âcute vasele, s─â fie c├ót mai rezistent ╚Öi s─â nu se zg├órie. De exemplu, acelea╚Öi tig─âi Hammer Diamond au rezisten╚Ť─â sporit─â ╚Öi nu se zg├órie, indiferent de ustensilele de buc─ât─ârie pe care le folosi╚Ťi. Secretul lor const─â ├«n faptul c─â au un finisaj dur care con╚Ťine particule de diamant, un cristal transparent din carbon pur, cu propriet─â╚Ťi fizice care asigur─â rezisten╚Ť─â ╚Öi durabilitate. 

Aten╚Ťie pentru ce fel de plite este folosit─â. Alege╚Ťi o tigaie care s─â mearg─â ╚Öi pe o plit─â cu gaz, dar ╚Öi cu induc╚Ťie, electric─â sau ceramic─â. Un model de tigaie ├«n acest sens este Dark Line

image

Care este tigaia potrivit─â pentru cl─âtite sau omlete? Aici sunt p─ârerile sunt ├«mp─âr╚Ťite. ├Äns─â, cei mai mul╚Ťi buc─âtari tind s─â recomande tigaia din aluminiu. De exemplu, Green Nature poate fi folosit─â pentru orice surs─â de ├«nc─âlzire, materialul este aluminiu forjat cu grosimea de 4 mm ╚Öi are un ├«nveli╚Ö antiaderent din ceramic─â care te ajut─â s─â folose╚Öti c├ót mai pu╚Ťin ulei, iar preparatul s─â nu se ard─â. 

image

Exist─â o tigaie special─â ╚Öi pentru cei care iubesc pastele. Tigaia Saltpasta are un design special, este suficient de ad├ónc─â ╚Öi are o suprafa╚Ťa de g─âtit complet antiaderent pentru a preg─âti paste. Aceast─â tigaie este ideal─â pentru prepararea re╚Ťetelor clasice de paste, precum carbonara sau bolognese, dar ╚Öi a celor mai sofisticate re╚Ťete asiatice precum cele cu vit─â ╚Öi legume sau t─âi╚Ťei chineze╚Öti cu pui. 

image

Dac─â vre╚Ťi o tigaie clasic─â f─âcut─â dintr-un material care ╚Öi-a c├ó╚Ötigat suprema╚Ťia, inclusiv ├«n buc─ât─âriile profesionale din restaurantele de top, pute╚Ťi alege una din font─â. Tigaia Iron Age este din font─â pur─â. Are m├óne de inox ╚Öi un design tip fagure. Diametrul este de 24 de centimetri. Are un strat antiaderent care ├«mpiedic─â alimentele s─â se lipeasc─â chiar ╚Öi c├ónd sunt g─âtite f─âr─â ulei deloc. M├ónerul din inox poate fi introdus ├«n siguran╚Ť─â chiar ╚Öi ├«n cuptor. Pere╚Ťii gro╚Öi ai tig─âii se ├«nc─âlzesc rapid, men╚Ťin ╚Öi distribuie uniform c─âldura. De asemenea, designul tip fagure permite c─ârnii, pe╚Ötelui sau legumelor s─â p─âstreze sucul propriu ├«n micile orificii, astfel c─â acestea nu se vor lipi. Iron Age este compatibil─â cu orice tip de plit─â: cu gaz, vitroceramic─â sau cu induc╚Ťie. Cur─â╚Ťarea se face rapid, inclusiv ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase. 

image

Mai multe tipuri de tig─âi ╚Öi oferte de pre╚Ťuri pute╚Ťi g─âsi - LA ACEST LINK

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
za╚Ť de cafea frumuse╚Ťe pixabay
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png
L34KQmdE7yRna3G9wAPOCi4vpa3PuQK0uBEHz9ZQwHXfCVDAL LCZXbDTXdDPt6xt1WcVA iE 9gLi94m SJC PfksEMFD3vAb6Rr aS4hnxkdfV OkVUHlWveYwUnWhjbDKIdVisnRN8 uWCQ
QUWf5A GTTZJVkITynGuQSg8Ydh7t0um2zYQq jFM8QLqUMw mXURk85FqsVAu4n1W5Hirp3svLhl2eiMtl6hsnA59 FKDg2lUw9mKJz hSFbVwp3SVgEHtC47nG9laZcRB3ot7YhLl1oEUqSQ
LjpGkwMzV8s7zW9Jva7kxf6RqBlIoN4WFa1sJTcjYDtLhoMgCyAHiIJPiQl1ByZ0AQH23Kd8onkd ThJonyVnlivGRG4mRsDdhxQF UQfHnVW0m1cTbrLmKHhIn6xB5 raV157XnjpdNYUvdIw