Cârnaţi cu piure şi gravy de ceapă - Anamaria Badia

Ultima actualizare:

    Cârnaţi cu piure şi gravy de ceapă
Cârnaţi cu piure şi gravy de ceapă

Ingrediente: 6 cârnaţi proaspeţi (dacă sunt mari folosiţi doar trei), 3 cartofi potriviţi, 200 g fasole verde (sau orice legume preferaţi, ori puteţi servi fără legume), unt şi lapte pentru piure după gust, o ceapă, 2 cuburi condiment vită diluate într-o cană apă călduţă, o lingură făină, o linguriţă oţet balsamic, sare şi piper.

Mod de preparare: Puneţi cârnaţii pe o tavă de cuptor, stropiţi cu puţin ulei şi puneţi în cuptorul încins la 190°C/375°F/gaz 5 pentru 20 de minute sau până ce cârnaţii capătă o culoare aurie. Tăiaţi cartofii în cuburi de mărime potrivită şi puneţi-i la fiert în apă cu un praf de sare. Fierbeţi fasolea verde tăiată fâşii de asemenea în apă cu puţină sare.

Această reţetă se serveşte cu un sos tip gravy de ceapă. Când cartofii s-au fiert, scurgeţi apa rămasă, adăugaţi untul şi câteva linguri lapte apoi pasaţi cartofii cu o paletă pentru piure sau cu o furculiţă.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net