Cârnaţi cu piure şi gravy de ceapă - Anamaria Badia

Ultima actualizare:

    Cârnaţi cu piure şi gravy de ceapă
Cârnaţi cu piure şi gravy de ceapă

Ingrediente: 6 cârnaţi proaspeţi (dacă sunt mari folosiţi doar trei), 3 cartofi potriviţi, 200 g fasole verde (sau orice legume preferaţi, ori puteţi servi fără legume), unt şi lapte pentru piure după gust, o ceapă, 2 cuburi condiment vită diluate într-o cană apă călduţă, o lingură făină, o linguriţă oţet balsamic, sare şi piper.

Mod de preparare: Puneţi cârnaţii pe o tavă de cuptor, stropiţi cu puţin ulei şi puneţi în cuptorul încins la 190°C/375°F/gaz 5 pentru 20 de minute sau până ce cârnaţii capătă o culoare aurie. Tăiaţi cartofii în cuburi de mărime potrivită şi puneţi-i la fiert în apă cu un praf de sare. Fierbeţi fasolea verde tăiată fâşii de asemenea în apă cu puţină sare.

Această reţetă se serveşte cu un sos tip gravy de ceapă. Când cartofii s-au fiert, scurgeţi apa rămasă, adăugaţi untul şi câteva linguri lapte apoi pasaţi cartofii cu o paletă pentru piure sau cu o furculiţă.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net