Cel mai fin desert cu vișine!

Ultima actualizare:

Ingrediente

Pentru blat

70 g orez expandat, 100 g ciocolată

Pentru umplutură

4 gălbenuşuri, 100 g zahăr, 200 ml frişcă lichidă, 250 g brânză de vaci cremoasă, 1 esenţă de vanilie, 200 g vişine

Preparare

Topeşti ciocolata pe baie de aburi, o torni peste orezul expandat şi amesteci. Îmbraci o formă de tort mai mică cu pereţi detaşabili cu folie de plastic. Torni amestecul şi îmbraci şi pereţii formei, apăsând cu o lingură. Dai la rece ca să se întărească.

Descoperă cum se prepară crema de gălbenușuri pe www.clickpoftabuna.ro



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
numerology 2026 jpg
zodii, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto shutterstock jpg
Sarmale foto shutterstock 1238342146 jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net