Chec aperitiv à la Cris - Gabriela Pârvu
Mod de preparare: se bat 6 albuşuri spumă. Treptat se adaugă gălbenuşurile, se adaugă iaurtul 200g + 100 g smîntână, se adaugă făina 250 g (amestecată în prealabil cu praful de copt), 4 linguri de ulei.
După ce se obţine o compoziţie păstoasă se adaugă ingredientele (măsline, şuncă presată, ardei gras roşu/galben, caşcaval, ciuperci).
Poftă bună!
Vezi şi:
fantezie
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!