Chiftele de peşte - Carmen Nadaban
Ingrediente: 1 conservă ton, 2 cartofi, 1 ou, 2 linguri făină, un căţel de usturoi, sare, piper.
Mod de preparare: tonul din conservă se pune la scurs. cartofii se pun la copt în cuptor.
Când sunt copţi se curăţă şi se pasează cu furculiţa. Se adaugă tonul din conservă, ouăle, sare piper, căţelul de usturoi.
Se fac chiftelele care se dau prin făină şi apoi se prăjesc.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!