Ciabata umplută
Ingrediente: salam uscat 3 bucăţi, mozzarella 5 felii, 1 ciabata.
În primul rând încălzim cuptorul. Se face un capac la ciabata şi se scoate miezul după care începem s-o umplem în straturi începând cu mozzarella şi terminând tot cu ea, se pune capacul tăiat la loc, se adaugă o felie de mozzarella deasupra şi se dă cam 15 minute la cuptor.
O reţetă simplă şi rapidă pentru o zi de vară în care nimeni nu-şi prea mai doreşte să stea în bucătărie.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook