Ciocănele de pui crispy, ca la fast food. Cum faci sosul în care le pui la marinat

Ultima actualizare:

    Ciocănele de pui crispyfoto: Shutterstock
Ciocănele de pui crispyfoto: Shutterstock

Crocante și savuroase, fragede în interior, ciocănelele de pui sunt un deliciu pentru toată familia. Iată o rețetă cu care nu dai greș!

Ciocănele de pui crispy, cu paprika

Ingrediente: 1 l de lapte, 1 lingură ketchup picant, 8 ciocănele de pui, 2 căni de făină, 1 lingură de paprika dulce, 1 lingură sare, 1 lingură de piper negru proaspăt măcinat, ulei. 

Mod de preparare:  

Într-un bol, amestecă laptele şi ketchup-ul picant. Adăugă bucăţile de pui crestate, acoperă cu o folie de plastic şi lasă la frigider peste noapte. Amestecă făina albă, paprika, sarea şi piperul într-un castron, iar înainte scoate puiul din frigider şi pune-l la scurs. După ce se scurge bine, ia fiecare bucată şi trece-o prin compoziţia din castron. Într-o tigaie, pune la încins uleiul şi adaugă ciocănelele. Prăjeşte-le pe toate părţile. Dacă este necesar, schimbă uleiul. Asigură-te că sunt gata rumenite şi scoate-le pe un platou pe care ai pus în prealabil şerveţele de hârtie pentru a absorbi uleiul în exces. Se consumă calde, cu sos de usturoi, maioneză sau ketchup, la alegere!

Citește și:

VIDEO Mirela Vaida, cea mai bună rețetă de ciorbă de fasole cu afumătură: "Eu gătesc la oală, românește"

Delicioasa rețetă de tort cu mere și nuci a Ancăi Lungu. Îi aduce aminte de copilărie 

image
image
image
image
image
image
Copy of Copy of Vedra hair beauty2 cum sa avem un par frumos jpg
Cuplu care doarme in pat - pozitii de somn FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
 Sală de fitness- sport- exercitii -antrenament FOTO Shutterstock
ghost 2892905 1280 jpg