Ciorba de varză acră, un deliciu de post
Iarna vine cu butoaie pline cu varză murată, motiv pentru care încă o reţetă de post devine preferata gospodinelor până când vor pune pe masa de sărbătoare bucăţile tradiţionale româneşti. Ce zici de o ciorbă de varză acră, cu legume din abundenţă?
Ingrediente
– O varză acră, de mărime medie;
– Un morcov mai mare;
– O ceapă sau un fir de praz, de mărime medie (are o aromă mai puternică);
– Doi cartofi;
– O rădăcină păstârnac
– O ţelină mai mică sau o jumătate ţelină mai mare;
– O lingură cimbru uscat;
– Un borcan mic (400 ml) de roşii în bullion;
– Un litru si jumătate sau doi litri zeamă de varză, după gust;
– O lingură ulei vegetal
– Pătrunjel, leuştean, frunze de ţelină, după gust.
Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Cleopatra Stratan, apariţie răvăşitoare pe internet. Fiica lui Pavel Stratan şi-a uimit fanii cu un decolteu ameţitorIubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist: ”A împins uşa şi mi-a prins degetul”