Ciorbă din aripi de curcan – Felicia Vanea
Ultima actualizare:
Ingrediente
2 aripi de curcan
1 l zeamă de varză
1 ardei gras galben
1 ardei gras roşu
2 cepe
2 morcovi
1 ţelină mică
1 pastarnac mic
suc de roşii, după gust
tăiţei de casă
pătrunjel verde
sare, după gust
MOD DE PREPARARE
Aripile de curcan le spălăm şi le tăiem în două. Le punem la fiert în apă cât să le acopere. Adunăm spumă formată.Când sunt aproape fierte, adăugăm legumele tăiate cubuleţe mici. Lăsăm să fiarbă la foc mic, apoi la final adăugăm tăiţeii de casă, zeamă de varză caldă şi suc de roşii. Potrivim de sare, după gust, ulei dacă doriţi ciorbă mai grasă şi presăram pătrunjel verde, tocat mărunt.