Ciorbă ţărănească cu rasol de porc – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Ciorbă ţărănească cu rasol de porc
Ciorbă ţărănească cu rasol de porc

Ingrediente

6 rasoale mici de porc

1, 5 l borş

ţelină, pastarnac, ceapă, ardei gras, morcovi, dovlecel

1 cutie de roşii cuburi

sare

paşte fusili, 2 mâini

ulei

pătrunjel

Mod de preparare

Bucăţile de rasol le spălăm şi le punem la fiert, când sunt aproape fierte adăugăm legumele, fără dovlecel, tocate mărunt şi puţin ulei şi lăsăm la foc mic spre mediu. După 10 min adăugă şi dovlecelul şi pastele fusili şi spre final adăugăm borşul, fiert separat. Adăugăm sare după gust, pătrunjel  proaspăt sau uscat. Eu am adăugat şi puţin tarhon uscat mărunţit. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net