Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: Prăjitura «Mascota» - Maria Giurgiu Şerban

Ultima actualizare:

    Prăjitură "Mascota"
Prăjitură "Mascota"

Câştigătoarea noastră se numeşte Maria Giurgiu Şerban. Ea va primi o oală cu semi-presiune.

Ingrediente “coji”: 200 g ciocolată neagră cu minim 50% cacao, 50 g ciocolată cu lapte,1-2 picături esenţă mentă; Cremă: 300 ml frişcă lichidă, 200 g ciocolată neagră, 20 g zahăr pudră;

Mod de preparare

Se topesc pentru “coji” cele două tipuri de ciocolată pe baie de apă. Când compoziţia este fluidă se adaugă esenţa. Cu o linguriţă se îmbracă într-un strat cât mai uniform formele de brioşe din silicon. Se dau la rece 20-30 minute apoi se mai adaugă un strat de ciocolată. Pentru cremă se pune frişcă pe foc mic, se adaugă ciocolata ruptă bucăţi. Amestecul se ţine pe foc până ce ciocolata se topeşte. Se dă la rece şi când s-a întărit se mixează. Se umplu “cojile”  de ciocolată cu cremă, se acoperă cu ciocolată topită şi se dau formele la rece câteva ore. Se scot din forme, se lasă câteva minute la temperatura camerei şi se servesc. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net