Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori: Ruladă cu cremă de brânză

30 septembrie 2011

Iată reţeta ei gustoasă:

Ingrediente. Blat: 4 ouă, 120 g zahăr, 120 g făină, o linguriţă praf de copt, 2 linguri cacao. Umplutură: 150 g cremă de brânză, 100 g frişcă, 4 linguri zahăr pudră, esenţă de vanilie, fructe. 

Preparare: se bat albuşurile cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile treptat, apoi se încorporează făina amestecată cu praful de copt şi cu cacaua.

Se coace aluatul într-o tavă tapetată circa 15 minute. Se scoate pe o hârtie de copt şi se rulează. Se lasă să se răcească.

Se amestecă crema de  brânză cu zahărul pudră, frişca şi esenţa de vanilie. Se desface blatul, se întinde crema, se presară fructele de sezon şi se rulează la loc.

Câştigă un storcător de fructe şi legume

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa redacţiei Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic „Pentru reţeta săptămânii" sau pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro.

Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu un storcător de fructe.