Cum să pregăteşti un cataif rafinat

Ultima actualizare:

Ingrediente:

500 g fidea400 g zahăr400 ml apă50 g unt sau margarină300 g frişcă2 linguri rom1 pacheţel zahăr vanilat

Mod de preparare:

Ungi o tavă cu unt sau margarină, aşezi fideaua în strat subţire pe toată suprafaţa tăvii şi o introduci la cuptor, la foc potrivit, până se rumeneşte uşor.

Separat, fierbi apa cu zahărul până începe să se lege, îl dai deoparte de pe foc, adaugi romul şi zahărul vanilat, torni siropul fierbinte peste fideaua rumenită.

Află aici reţeta completă de cataif

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net