Cum trebuie să gătești corect un pește întreg. Multe gospodine fac asta greșit și de-aia iese ars!

Sunteți în căutarea unei rețete noi? Doriți un preparat care este atât delicios, cât sănătos? Ei bine, atunci devine clar spre ce trebuie să se îndrepte căutarea voastră: pește! Dar, nu este deloc exclus să nu fiți tocmai entuziasmat de ideea unui borș de pește, ori poate că nu aveți chef de ceva prăjit. Ei bine, în acest caz, Click! vine cu rețeta perfectă! Află cum să gătești corect un pește întreg!

Peștele întreg este foarte ușor de gătit / foto: Freepik
Peștele întreg este foarte ușor de gătit / foto: Freepik

Poate că deja știm asta, însă, în orice caz, merită să amintim de fiecare dată faptul că peștele este una dintre cele mai sănătoase tipuri de carne pe care le puteți pune în farfurie! Așa că dacă doriți ca organismul vostru să se simtă mai bine ca oricând, încercați să eliminați cât mai mult carnea roșie din dietă, deoarece deja experții ne avertizează de mult timp că poate avea efecte incredibil de nocive asupra sănătății. Iar alternativă perfectă este peștele, mai ales, dacă aveți cum, somonul.

Însă, doar pentru că este sănătos nu înseamnă că trebuie să fie și pe placul vostru! Poate că nu ați fost niciodată fanul unui borș de pește, sau mirosul de prăjeală lăsat de această carne vă face să încercați să o evitați. Ei bine, în aceste situații, Click! vă propune o alternativă perfectă! Ei bine, conform celor de la jurnalderetete.md, acest preparat la cuptor este mult mai ușor de gătit decât am crede!

Trucuri pentru peștele gătit întreg

În primul rând, aveți grijă ca temperatura cuptorului să fie între 180 și 220 de grade, depinzând de mărimea acestuia. Cu cât este mai mare peștele, cu atât trebuie înfierbântat mai mult cuptorul. Apoi, spală bine peștele și usucă-l cu șervețele de hârtie! Este indicat să tăiați aripioarele și înotătoarea dorsală. Dacă umplutura acestuia riscă să dea pe afară, puteți coase cavitatea, ori, dacă vă este mai ușor, să o prindeți cu scobitori. În mod normal, un pește ceva mai mare ar trebui să se gătească în aproximativ o oră.

Așa că dacă vreți să gătiți un pește întreg, la cuptor, acum aveți la dispoziție trucurile perfecte pentru ca acesta să iasă perfect!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net