«Cupole» cu friptură de porc - Antal Alice Sandra
Ingrediente pentru cupole: 150 g orez, 1 ceapă mare, 1 lingură pastă de ardei, 1 lingură Delikat.
Pentru friptură: o bucată muşchi de porc, 4 căţei de usturoi, sare, piper, cimbru, 50ml ulei, 1 pahar vin alb.
Mod de preparare: Căleşti ceapa într-o cratiţă cu puţin ulei. Adaugi pasta de ardei şi orezul spălat în mai multe ape. Se adaugă apă şi se lasă la fiert.
Spre final, se adaugă Delikat, se mai lasă 5 minute şi se opreşte focul.
Muşchiul de porc se împănează cu usturoiul, se condimentează cu sare, piper, cimbru, se pune într-o tavă cu ulei şi vin.
Se dă la cuptor pentru 30 minute. Se serveşte orezul alături de felii de friptură şi murături!
Poftă bună!
Trimite
şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!