Dovlecei crocanţi la cuptor- Alina Bogdan

simeon stalpnicul png

Ingrediente: 2 dovlecei, 250 g iaurt, 200 g pesmet, 150 g caşcaval, sare şi piper.

Mod de preparare: Se spală dovleceii, se curăţă de coajă şi se taie în bastonaşe nu prea groase. Se presară cu sare şi se lasă 10 minute.

Între timp pregătim un bol cu iaurtul iar într-o farfurie întinsă amestecăm pesmetul cu caşcavalul ras fin.

După 10 minute se scurge apa lăsată de dovlecei şi se şterg cu un şervet absorbant.

Se trec dovleceii prin iaurt şi apoi prin amestecul de pesmet şi caşcaval.

Se tapetează o tavă cu foaie de copt şi se aşează dovleceii. Apoi se coc la 200 grade timp de 10-15 minute.

Se pot servi simpli sau cu un sos tzatziki.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
meteo  frig foto pixabay
Milorad Dodik afiș electoral alegeri Bosnia Herțegovina Foto EPA EFE jpg
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg