Dovlecei la cuptor – Gabriela Vişan

Ultima actualizare:

    Dovlecei la cuptor
Dovlecei la cuptor

Ingrediente

2 dovlecei, 3 linguri ulei de masline, 1 ceapă, 2-3 căţei usturoi, 4 roşii decojite, 100 g brânză sărată,  1 cutie porumb boabe, 100 g caşcaval ras, piper măcinat, mărar.

Preparare

Se curăţă dovleceii de coajă,  se taie în două pe lung, se scoate miezul, să rămână cât mai subţiri, într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei, ceapa tocată, usturoiul tocat, să se călească puţin, apoi roşiile, să se topească, piperul. Se dă de pe foc, lăsăm puţin să se răcească. Se adaugă brânza fărâmiţaţă, porumbul scurs de apă, mărarul. Se amestecă toate. Se umplu dovleceii şi deasupra se pune caşcavalul ras. Se unge tava cu uleiul rămas şi se pune la cuptor. Nu se pune apă în tavă, deoarece îşi lasă dovleceii. Un preparat foarte uşor. Se poate servi şi cald şi rece. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
urmeaza prapad pentru 2 zodii logo jpg
cozonac, foto shutterstock jpg
Horoscop jpg
horoscop saptamanal 30 mai 6 iunie 2021 jpeg
WFF   main stage line up png
Afis JLO  Piata Constitutiei JPG
zodii care isi schimba viata dupa sf andrei jpg
Idei de design pentru bucataria de vara de la clasic la modern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net