Iată cel mai bun tort cu piersici!

Ultima actualizare:

Ingrediente

Pentru pandișpan: 8 ouă, 8 linguri de zahăr, 8 linguri de făină, un vârf de cuțit de sare, 3 plicuri zahăr vanilat, 1 praf de copt, zeama de la o jumătate de lămâie

Pentru crema de vanilie: 6 ouă, 3 căni lapte, 6 linguri rase cu zahăr, 5 linguri cu făină, jumătate de baton de vanilie sau 4-5 plicuri de zahăr vanilat, 6-8 piersici

Pentru crema de brânză: 400 g brânză de vaci, 2 ouă, 2-3 linguri de zahăr esenţă de vanilie

Pentru ornat

300 g zahăr tos, alune

Preparare

Amesteci ingredientele pentru crema de brânză. Pune la frigider până la ornarea tortului. Decojeşti piersicile şi coace-le până ce se pătrund. Separi albușurile de gălbenușuri, bați albușurile spumă cu un praf de sare, adaugi zahărul și mixezi până se întărește. Pui rând pe rând și gălbenușurile, amestecând ușor cu telul, de această dată. Adaugi zahărul vanilat, făina în ploaie și la sfârșit praful de copt stins în zeamă de lămâie. Dai la cuptor într-o tavă de tort 30-35 de minute.

Lași pandișpanul să se răcească şi îl tai în două (baza să fie mai subţire).

Cum prepari crema de vanilie? Descoperi pe www.clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle interviu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop luna noiembrie click webp
1 maioneza de casa png png
Femeie par gri FOTO Shutterstock jpg
index webp
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
gastro final jpg
click ro (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net