Învaţă să prepari tort cu frişcă şi migdale!
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru blat: 6 ouă, 6 linguri zahăr, 6 linguri cu vârf de făină, 3 linguri ulei, 1 pachet praf de copt, 1 esenţă de lămâie
Pentru cremă: 2 ouă, 275 g zahăr, coaja rasă de la 2 lămâi, zeama de la 2 lămâi diluată cu apă pentru a ajunge împreună la 250 ml, 50 g făină, 300 g frişcă
Pentru ornat: 200 g frişcă, 1 borcan cu cremă de ciocolată, 150 g migdale tăiate
Pentru inimioarele de bezea: 2 albuşuri, 1 praf de sare, 180 g zahăr pudră
Mod de preparare:
Freci gălbenuşurile cu 4 linguri de zahăr, adaugi uleiul şi continui să amesteci energic. Adaugi făina cernută cu praful de copt, esenţa de lămâie şi amesteci bine.
La sfârşit, adaugi albuşurile bătute spumă tare cu două linguri de zahăr.