Învaţă să prepari tort cu frişcă şi migdale!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 6 ouă, 6 linguri zahăr, 6 linguri cu vârf de făină, 3 linguri ulei, 1 pachet praf de copt, 1 esenţă de lămâie

Pentru cremă: 2 ouă, 275 g zahăr, coaja rasă de la 2 lămâi, zeama de la 2 lămâi diluată cu apă pentru a ajunge împreună la 250 ml, 50 g făină, 300 g frişcă

Pentru ornat: 200 g frişcă, 1 borcan cu cremă de ciocolată, 150 g migdale tăiate

Pentru inimioarele de bezea: 2 albuşuri, 1 praf de sare, 180 g zahăr pudră

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile cu 4 linguri de zahăr, adaugi uleiul şi continui să amesteci energic. Adaugi făina cernută cu praful de copt, esenţa de lămâie şi amesteci bine.

La sfârşit, adaugi albuşurile bătute spumă tare cu două linguri de zahăr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net