Învaţă să prepari un desert rafinat cu capşuni

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 250g ciocolată amăruie, 80g unt, 8 albuşuri, 4 gălbenuşuri, 200g zahăr, 120g făină, 1 praf de sare, 1 praf de copt

Pentu sirop: 250ml apă, 50 g zahăr ,1 esenţă rom

Pentru cremă: 300g ciocolată neagră, 5 gălbenuşuri 2 albuşuri 300 g zahăr 500 ml frişcă lichidă 2 pliculeţe gelatină 1 esenţă de rom 200 g căpşuni sau alte fructe

Mod de preparare:

Topeşti ciocolata şi untul separat. Baţi albuşurile spumă cu sare şi cu jumătate din zahăr. Restul de zahăr îl amesteci cu gălbenuşurile. Pui gălbenuşurile treptat peste albuşuri, apoi untul şi ciocolata.

Adaugi făina în ploaiem şi praful de copt, amestecând de jos în sus. Pui compoziţia într-o tavă de tort şi coci aproximativ 20 de minute. Baţi albuşurile spumă cu zahărul, esenţa şi adaugi gălbenuşurile rând pe rând.

Citeşte aici cum faci crema şi cum montezi tortul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net