Jakob te învaţă cum să găteşti: File de peşte împletit

Ingrediente: 4 bucăţi file de peşte, sare, piper, o ceapă, o lingură unt, o portocală, două linguri mărar, 100 ml vin alb, 300 ml fond de peşte sau zeamă de legume, 200 g morcovi.

Preparare: fileurile de peşte se taie de două ori de-a lungul, astfel încât la capătul mai lat să rămână unite, apoi se împletesc şi se fixează cu scobitori. Ceapa se înăbuşă în unt, se adaugă coajă de portocală şi mărarul tocat mărunt, se stinge cu vin, apoi se adaugă fondul de peşte (zeamă) şi se dă în clocot. Se lasă să fiarbă 5 minute. Jumătate din această zeamă se toarnă în alt vas în care se va poşa peştele. În zeama rămasă se fierb morcovii, tăiaţi felii subţiri, timp de 3 minute. 

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
FotoJet (2) jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
gabriel apostol jpeg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
zodii care imprumuta bani jpg
Razvan Popescu slab jpg
Horoscop dragoste webp
shutterstock 521889163 jpg
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg