Jakob te învaţă cum să găteşti: Pui cu legume ratatouille

Ultima actualizare:

Ingrediente: 2 kg piept de pui, 50 g condimente de pui, 100 ml ulei de floarea soarelui, 100 g sos demi-glace, 50 g rozmarin, sare, piper. Pentru legume: 200 g vinete, 200 g dovlecei, un ardei gras roşu, unu verde şi unul galben, 200 g ceapă, 50 g usturoi, 100 g pastă de tomate, 20 g rozmarin, 20 g cimbru, 50 ml ulei de măsline.

Mod de preparare: pieptul de pui se condimentează, se rumeneşte puţin în ulei, apoi se bagă la cuptor. Legumele se taie şi se sotează în ulei de măsline, după care se adaugă pasta de tomate şi puţină apă.

Se condimentează cu sare şi piper şi se menţine la foc până ce sosul devine dens. Legumele trebuie să rămână aldente. Farfuria se decorează cu rozmarin şi sos demi-glace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net