Jakob te învaţă cum să găteşti: Salată de sfeclă roşie

Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 linguri ulei de măsline, 4 bucăţi de sfeclă roşie, o ceapă, doi căţei usturoi, 300 ml bulion de legume, 6 linguri oţet de vin roşu, o linguriţă muştar, o priză coriandru, una de cuişoare, o legătură mărar, 4 castraveciori muraţi, 4 porţii salată verde.

Preparare: ceapa şi usturoiul se toacă şi se prăjesc, se adaugă sfecla cubuleţe, apoi bulionul de legume şi oţetul. Se condimentează cu sare şi piper, coriandru şi cuişoare. Se lasă la foc mic 20 de minute, iar spre sfârşit se adaugă muştarul. Se lasă să se răcească, apoi această salată se amestecă împreună cu mărarul şi castraveciorii tăiaţi mărunt şi se serveşte pe salată verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate în buline și William, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net