Jakob te învaţă cum să găteşti: Salată de sfeclă roşie

Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 linguri ulei de măsline, 4 bucăţi de sfeclă roşie, o ceapă, doi căţei usturoi, 300 ml bulion de legume, 6 linguri oţet de vin roşu, o linguriţă muştar, o priză coriandru, una de cuişoare, o legătură mărar, 4 castraveciori muraţi, 4 porţii salată verde.

Preparare: ceapa şi usturoiul se toacă şi se prăjesc, se adaugă sfecla cubuleţe, apoi bulionul de legume şi oţetul. Se condimentează cu sare şi piper, coriandru şi cuişoare. Se lasă la foc mic 20 de minute, iar spre sfârşit se adaugă muştarul. Se lasă să se răcească, apoi această salată se amestecă împreună cu mărarul şi castraveciorii tăiaţi mărunt şi se serveşte pe salată verde.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net