Jakob te învaţă cum să găteşti: Salată de sfeclă roşie
Ultima actualizare:
Ingrediente: 4 linguri ulei de măsline, 4 bucăţi de sfeclă roşie, o ceapă, doi căţei usturoi, 300 ml bulion de legume, 6 linguri oţet de vin roşu, o linguriţă muştar, o priză coriandru, una de cuişoare, o legătură mărar, 4 castraveciori muraţi, 4 porţii salată verde.
Preparare: ceapa şi usturoiul se toacă şi se prăjesc, se adaugă sfecla cubuleţe, apoi bulionul de legume şi oţetul. Se condimentează cu sare şi piper, coriandru şi cuişoare. Se lasă la foc mic 20 de minute, iar spre sfârşit se adaugă muştarul. Se lasă să se răcească, apoi această salată se amestecă împreună cu mărarul şi castraveciorii tăiaţi mărunt şi se serveşte pe salată verde.