Mihaela Bilic, recomandare pentru o masă sațioasă, dar sănătoasă! Simplu, ieftin și bun!

Ultima actualizare:

Nutriționistul Mihaela Bilic le oferă și urmăritorilor săi din mediul online sfaturi în materie de alegerea unei mese sănătoase, astfel încât și cei care nu au posibilitatea să beneficieze de serviciile sale specializate să poată lua decizii corecte în privința alimentației! 

Mihaela Bilic, vedeta a emisiunii „Doctor de Bine”, a împărtășit de curând cu urmăritorii săi din mediul online o rețetă simplă, pe care cu siguranță mulți dintre ei o consumă deja pe post de desert.

Mihaela Bilic, recomandări pentru prepararea orezului cu lapte

Cu toate acestea, medicul i-a sfătuit pe cei care o urmăresc să renunțe la un ingredient cheie care este cunoscut pentru efectele sale nocive, atunci când este consumat în cantități mari. Este vorba despre banalul orez cu lapte, însă fără zahăr! În locul îndulcitorului, medicul a recomandat folosirea scorțișoarei sau a dulceții, dacă la final preparatul nu este suficient de dulce.

Citește și: Mihaela Bilic: ”Ca să mâncăm mai puțin, trebuie să găsim o jucărie mai interesantă decât mâncarea”

Orez cu lapte pentru toate gusturile! Încercați varianta fără zahăr adăugat, amidonul din orez și lactoza din lapte dau un gust dulce delicat. Și dacă nu e suficient, completați cu dulceață de cireșe amare sau scorțișoară.”, a scris Mihaela Bilic în mediul online.

Nutriționistul a pregătit ea însăși câteva porții cu orez cu lapte, pe care le-a completat cu Ingredientele menționate anterior, după ce a renunțat la zahăr. Chiar dacă nu adăugați acest îndulcitor, spune medicul, orezul va căpăta oricum un gust dulce, datorită amidonului pe care îl conține, dar și lactozei din lapte.

Citește și: Nutriționistul Mihaela Bilic ne învață cum să ne calculăm caloriile

Care este cel mai sănătos desert? Ce spune Mihaela Bilic

Dacă orezul cu lapte reprezintă o masă care reușește să satisfacă și nevoia de dulce, dar să fie și sățioasă, există și o variantă de desert pentru cei ce au mâncat deja masa principală și vor ceva mai „ușor”. Medicul Mihaela Bilic a dezvăluit recent că cea mai bună variantă atunci când îți e poftă de ceva dulce este înghețata, care are mai puține calorii. 

Dulcele cel mai bun este înghețata. Și aș vrea să știm că inclusiv înghețata o putem mânca și în sezonul rece, nu doar când este cald – cu atât mai mult acum, când este cald.

Are mai puține calorii și este mai satisfăcătoare pentru capul nostru, pentru că e cremoasă. Deci această consistență cremoasă aduce o satisfacție, cu condiția să citim eticheta, să nu aibă mai mult zahăr.”, a spus Mihaela Bilic, în cadrul unei emisiuni. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net