O reţetă de Paşte de la bucătarul Dragoş Bercea: Aperitiv cu şuncă

Ultima actualizare:

Preparare: Acoperi cu folie de plastic o formă de chec şi o îmbraci cu feliile de şuncă de porc. Pui foile de gelatină la înmuiat în apă. Fierbi ouăle de prepeliţă în apă sărată cinci minute. Le pui în apă rece şi le cureţi de coajă. Storci foile de gelatină şi le pui la topit pe baie de aburi. Laşi să ajungă la temperatura camerei şi o amesteci în maioneză împreună cu sare.

Torni 3/4 din amestecul de maioneză în formă, pui ouăle unul după altul peste compoziţie. Spanacul îl speli, îl opăreşti în apă clocotită cu un praf de sare, îl scoţi în apă rece, îl scurgi, îl laşi să se răcească şi-l tai fâşii.

Morcovul fiert îl tai cubuleţe. Pui în maioneză morcovul tăiat cubuleţe, spanacul tocat şi şunca de pui tăiată cubuleţe. Pui restul de compoziţie şi acoperi cu feliile de şuncă. Introduci forma la frigider pentru şase ore. O răstorni pe un platou şi o serveşti tăiată felii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net