O reţetă gustoasă pe zi: Baghete din dovlecei

Ultima actualizare:

    Baghete din dovlecei
Baghete din dovlecei

Ingrediente: 2 dovlecei foarte fragezi, 4 linguri făină, 2 linguri pesmet, 2 ouă, 3 linguri iaurt, 1 lingură caşcaval ras, sare, piper, ulei pentru prăjit

Preparare: Speli dovleceii, îi cureţi de coajă, îi tai pe jumătate sau în trei bucăţi (în funcţie de lungimea lor) şi apoi îi tai pe lungime în baghete cât mai egale. Îi pudrezi cu sare şi piper, după gust, şi-i laşi să stea la rece circa 15 minute să se condimenteze. Între timp, baţi ouăle cu un praf de sare şi le amesteci cu făină şi iaurt. Separat, într-un castronel, amesteci pesmetul cu caşcavalul ras, iar în alt castronel aşezi puţină făină. Treci fiecare baghetă de dovlecei prin făină, apoi prin ouă şi iaurt, le tăvăleşti prin pesmet amestecat cu caşcaval ras, după care le rumeneşti, la foc mic, în ulei bine încins. Le scoţi pe prosoape absorbante pentru a înlătura grăsimea excesivă şi le serveşti calde cu sos picant de roşii sau cu salată asortată de vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net