O reţetă gustoasă pe zi: Cuiburi cu brânză
Ultima actualizare:
- Ingrediente
- 5 ouă fierte tari
- 300 g brânză de vaci cremoasă
- 100 g telemea de oi
- 150 g caşcaval
- 100 g salam subţire uscat
- 1 legătură ceapă verde
- 5 roşii cherry
- 2 castraveţi muraţi
- boia dulce
- piper măcinat
Preparare
Cureţi ouăle de coajă, le tai în două, pe orizontală. Scoţi gălbenuşurile cu grijă şi le freci (sau le mixezi) cu crema de brânză, telemeaua de oi rasă fin şi condimentezi cu piper măcinat.Umpli jumătăţile de albuş cu compoziţia preparată, adaugi felii subţiri de salam, câte o jumătate de roşie cherry, ceapă verde tăiată bucăţele, cubuleţe de caşcaval, felii de castravete murat şi presari boia dulce.