O reţetă gustoasă pe zi: Desert cu prune şi mascarpone

Ultima actualizare:

Preparare1. Se spală prunele, se usucă pe prosoape absorbante, se taie felii şi se îndepărtează sâmburii. Se pudrează cu zahăr aromatizat cu vanilie şi se lasă la macerat 10-15 minute. Separat, se mixează brânza mascarpone cu iaurtul.2. Se rup 4-5 pişcoturi şi se aşază pe fundul bolurilor în care se va servi desertul. Se adaugă un strat de mascarpone cu iaurt, se pune apoi un strat de prune presărate cu migdale, se continuă cu un alt strat de mascarpone şi iaurt. Se termină cu câteva fructe aşezate deasupra, un pişcot aşezat lateral şi se serveşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Bulimar și logodnicul ei Radu Foto PR Antena 1 RAP01297 (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
taro 809873 1280 jpg
image png
ion creanga jpg
zodii jpg
image png
image png
chipsuri istock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net