O reţetă gustoasă pe zi: Friptură aromată


    Friptură aromată
Friptură aromată

  • Ingrediente
  • 1 kg spată de vită
  • 1 kg morcovi
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei verde
  • 1 cub de supă de vită
  • 4 linguri chimen
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel pentru servit

Preparare

Tai ceapa mai mare, speli şi usuci carnea şi o tăvăleşti prin seminţe de chimen măcinate.Încălzeşti uleiul într-o cratiţă cu fundul gros, rumeneşti carnea până devine albă, torni o ceaşcă de supă de vită şi laşi să scadă puţin, la foc iute.Torni restul supei, pui sare şi piper. Acoperi şi fierbi la foc mic 2 ore, amestecând din când în când. Cu vreo 20 de minute înainte de a termina să fiarbă, adaugi ceapa, morcovii şi ardeii.Serveşti carnea pe un platou, torni sosul deasupra şi decorezi cu pătrunjel.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
verighete aur alb jpeg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
thumbnail Andrei Dutu jpeg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg