O reţetă gustoasă pe zi: Gogoşi pufoase


    Gogoşi pufoase
Gogoşi pufoase

Ingrediente300 g  cartofifăină cât cuprinde200 ml  lapte  150 ml ulei  25 g drojdie proaspătă  50 g unt  1 praf de sare

Preparare1. Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă, în apă clocotită cu sare. După ce au fiert, se curăţă calzi şi se dau pe răzătoare. Se pun într-un castron mai mare, se adaugă drojdia dizolvată în laptele cald, untul topit, un praf de sare şi făină cât să frămânţi un aluat potrivit de tare. Se acoperă vasul şi se lasă să crească la cald. 2. Se intinde o foaie de grosimea unui deget, se taie cu un pahar, se lasa să mai crească circa 15 minute şi apoi se prăjesc gogoşile în ulei încins. Se scot pe prosoape absorbante şi se servesc.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
Kathryn Lord webp
image
image
image
image
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg