O reţetă gustoasă pe zi: Gustare caldă cu ochiuri

Ultima actualizare:

Preparare1. Se spală bine cartofii şi se fierb cu tot cu coajă, în apă cu sare. Se strecoară, se curăţă de coajă şi se taie rondele.2. Separat, se taie cârnaţii felii, se rumenesc într-o tigaie cu ulei bine încins, apoi se scot cu o paletă şi se aşază într-un vas termorezistent.3. În grăsimea rămasă în tigaie, se rumenesc cartofii, condimentaţi cu ierburi aromate, sare şi piper, după gust, apoi se scot şi se aşază peste feliile de cârnaţi. Vasul termorezistent se pune la cuptor pentru 5 minute pentru a se amesteca aromele.4. Separat, se prepară ochiurile în apă clocotită cu o lingură de oţet şi un praf de sare. Se serveşte câte un ou ochi deasupra fiecărei porţii de cârnaţi cu cartofi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net