O reţetă gustoasă pe zi: Plăcintă englezească


    Plăcintă englezească
Plăcintă englezească

Ingrediente500 g carne tocată vită, porc (sau amestec), curcan2-3 morcovi potriviţi ca mărime1 ţelină mică2 cepe potrivite3 cartofi mari2 linguri ulei50 ml lapte dulce150 g caşcaval40 g unt2 linguri pastă de roşiinucşoară rasăcimbrurozmarinsarepiper

Preparare

1.    Se toacă ceapa mărunt, se căleşte în ulei bine încins, se adaugă morcovul şi ţelina rase, continuându-se călirea până când se înmoaie legumele. Se adaugă apoi carnea tocată şi se călesc împreună până când scade zeama lăsată. Se condimentează, după gust, cu ierburile aromate, nucşoară rasă, sare şi piper, apoi se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcorească.2.    Separat, se curăţă cartofii de coajă, se taie cuburi şi se fierb în apă cu puţină sare. Se scurge apa, se presează cartofii până se transformă în piure. Se amestecă cu unt, lapte fierbinte şi caşcaval ras.3.    Se aşază compoziţia de carne într-o formă termorezistentă unsă cu puţin ulei, se unge cu pastă de roşii şi se acoperă deasupra cu piureul de cartofi. Se introduce forma în cuptorul bine încins pentru circa 35 de minute, când piureul capătă o culoare aurie. Se serveşte caldă.

zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
Buzau 1 jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
infidelitate jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
infidelitate jpeg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa
horoscop jpg
oversize sau mulata ce rochie va fi in tendinte in acest sezon jpg