O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu cireşe

Ultima actualizare:

Preparare

1.    Se spală cireşele în apă rece şi se lasă apoi în apă circa 20 de minute pentru a înlătura eventualii “musafiri” nepoftiţi. Se clătesc din nou, se scot sâmburii şi se lasă la scurs într-o sită.2.    Se mixează gălbenuşurile cu zahărul până la consistenţa unei creme spumoase, se adaugă laptele rece, apoi treptat, făina cernută cu praful de sare şi praful de copt, amestecându-se cu o lingură de lemn. La sfârşit, se încorporează uşor albuşurile bătute spumă tare, amestecând de jos în sus cu o lingură de lemn.3.    Compoziţia obţinută se toarnă într-o formă dreptunghiulara medie unsă şi tapetată cu făină. Deasupra se aşază cireşele scurse bine de zeamă. Se dă la cuptor pentru circa 40-45 de minute. Se taie după răcirea completă şi se serveşte pudrată cu zahăr aromatizat cu vanilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net