O rețetă gustoasă pe zi: Pulpă de rață cu măr și dovleac

Ultima actualizare:

    Pulpă de rață cu măr și dovleac
Pulpă de rață cu măr și dovleac

Rețeta gustoasă de azi este Pulpă de rață cu măr și dovleac.

Ingrediente Pulpă de rață cu măr și dovleac:

1 pulpă rață (250 g), 1 măr, 50 g dovleac plăcintar, 1 lingură zahăr, 20 g unt, sare, piper, după gust; Pentru décor: coacăze roșii.

Speli pulpa de rață, o usuci cu șervete de hârtie, apoi o condimentezi cu sare și piper. O dai la cuptor, la 160 °C, o oră pe baie de aburi. Cureți mărul de cotor și de semințe și îl tai felii. Cureți dovleacul de coajă și îl feliezi, apoi le pui într-o tigaie antiaderentă, împreună cu untul și le rumenești 2-3 minute. Adaugi zahărul și lași la caramelizat încă 2-3 minute. Servești pulpa de rață cu garnitura de măr și dovleac caramelizate, cu coacăze roșii și decorată după imaginație.

Mai multe rețete găsești pe clickpoftabuna.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023, Profimedia (6) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
11 gogosi shutterstock 26518309 jpeg
ciorba radauteana1 jpeg
zodii meteoriti png
zodii care isi schimba viata dupa sf andrei jpg
index (58) webp
1 ciorba de perisoare jpg jpeg
mesajul astrelor pentru 2025 jpg
cub horoscop iertare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net