O rețetă gustoasă pe zi: Pulpă de rață cu măr și dovleac

Ultima actualizare:

    Pulpă de rață cu măr și dovleac
Pulpă de rață cu măr și dovleac

Rețeta gustoasă de azi este Pulpă de rață cu măr și dovleac.

Ingrediente Pulpă de rață cu măr și dovleac:

1 pulpă rață (250 g), 1 măr, 50 g dovleac plăcintar, 1 lingură zahăr, 20 g unt, sare, piper, după gust; Pentru décor: coacăze roșii.

Speli pulpa de rață, o usuci cu șervete de hârtie, apoi o condimentezi cu sare și piper. O dai la cuptor, la 160 °C, o oră pe baie de aburi. Cureți mărul de cotor și de semințe și îl tai felii. Cureți dovleacul de coajă și îl feliezi, apoi le pui într-o tigaie antiaderentă, împreună cu untul și le rumenești 2-3 minute. Adaugi zahărul și lași la caramelizat încă 2-3 minute. Servești pulpa de rață cu garnitura de măr și dovleac caramelizate, cu coacăze roșii și decorată după imaginație.

Mai multe rețete găsești pe clickpoftabuna.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net