O reţetă gustoasă pe zi: Supă de vită scăzută
Ultima actualizare:
Ingrediente
500 g carne de vită
2 cepe
2 morcovi
2 ardei graşi
1 conopidă mică
2 cartofi
1 legătură mărar
sare
Preparare
Carnea o speli şi o tai cubuleţe potrivite ca mărime. Speli şi cureţi morcovii şi ardeii graşi şi îi tai cuburi (sau cum doreşti). Ceapa o cureţi şi o toci mărunt, conopida o desfaci bucheţele şi o pui în apă cu sare pentru 10 minute, iar cartofii îi cureţi şi-i tai în patru.Într-o oală, pui carnea la fiert. În momentul în care fierbe, arunci apa, speli carnea, pui apă caldă şi laşi să fiarbă până când aceasta este pe jumătate fiartă.Adaugi ceapa, morcovii, ardeii şi laşi să fiarbă 15 minute, după care pui conopida şi cartofii şi mai laşi 10-15 minute. Potriveşti de sare, opreşti focul şi pui mărarul tocat mărunt.