O reţetă gustoasă pe zi: Terină de curcan cu ciuperci

Ultima actualizare:

Preparare1. Cureţi ciupercile, le feliezi şi le căleşti în ulei bine încins până se înmoaie. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi le laşi să se răcorească.2. Separat, amesteci carnea tocată cu ceapa şi oul fiert tare, rase pe răzătoarea cu ochiuri mici, oul crud bătut separat, ardeii tăiaţi fâşii şi câteva felii de ciuperci călite. Condimentezi totul cu cimbru, chimen, nucşoară rasă, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine.3. Aşezi un strat de ciuperci călite pe fundul unei forme termorezistente, adaugi pasta de carne şi acoperi cu restul de ciuperci. Stropeşti terina cu coniac şi vin alb, o acoperi cu folie de aluminiu înţepată în câteva locuri, apoi introduci forma în cuptorul preîncălzit pentru circa 40 de minute. 4. Cu 10 minute înainte de a fi gata, scoţi folia de aluminiu şi laşi terina să se rumenească frumos deasupra. O serveşti caldă sau rece, presărată cu codiţe de ceapă verde tăiate bucăţele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net