O reţetă gustoasă pe zi: Zmeură cu vin roșu


    Zmeură cu vin roşu
Zmeură cu vin roşu

Ingrediente

450 g zmeură

200 ml vin roşu demisec

250 g zahăr

200 ml apă

2-3 cuişoare

1 baton scorţişoară

Preparare

Zdrobeşti zmeura, o treci prin sită şi amesteci siropul obţinut cu apa, vinul, zahărul, cuişoarele şi scorţişoara. Pui totul pe foc şi amesteci până se topeşte zahărul. Laşi să fiarbă până devine gros, iei vasul de pe foc, scoţi scorţişoara, cuişoarele şi laşi siropul să se răcească.Pui siropul la congelator pentru 1 h. După 30 de minute amesteci cu furculiţa să nu se congeleze prea tare. Repeţi operaţiunea de două ori într-o oră. Laşi încă 1 h la congelator, amesteci din nou la fiecare 30 de minute şi apoi, după două ore, serveşti amestecul în cupe, garnisite cu zmeură şi frunze de mentă.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
eurovision jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
neti sandu jpeg
SAGA jpg
horoscop 19 decembrie jpg
Consum de sare FOTO Shutterstock