O reţetă gustoasă pe zi: Zmeură cu vin roșu

Ultima actualizare:

    Zmeură cu vin roşu
Zmeură cu vin roşu

Ingrediente

450 g zmeură

200 ml vin roşu demisec

250 g zahăr

200 ml apă

2-3 cuişoare

1 baton scorţişoară

Preparare

Zdrobeşti zmeura, o treci prin sită şi amesteci siropul obţinut cu apa, vinul, zahărul, cuişoarele şi scorţişoara. Pui totul pe foc şi amesteci până se topeşte zahărul. Laşi să fiarbă până devine gros, iei vasul de pe foc, scoţi scorţişoara, cuişoarele şi laşi siropul să se răcească.Pui siropul la congelator pentru 1 h. După 30 de minute amesteci cu furculiţa să nu se congeleze prea tare. Repeţi operaţiunea de două ori într-o oră. Laşi încă 1 h la congelator, amesteci din nou la fiecare 30 de minute şi apoi, după două ore, serveşti amestecul în cupe, garnisite cu zmeură şi frunze de mentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net