Reţete de la cititori: Pere împachetate – Elena Angheluţa

Modul de pregatire

Într-o crăticioara vom pune apa, mierea de albine şi zahărul şi vom da în clocot câteva minute. Când zahărul este gata topit, adăugăm batonul de scorţişoară şi cuişoarele. Perele au fost curăţate de coajă însă le vom păstra codiţa. Adăugăm perele în crăticioară şi lăsăm să fiarbă la foc potrivit timp de 25 minute, adăugăm şi zeama de la lămâie. Când sunt gata fierte, le scoatem pe o farfurie şi le vom lăsa să se răcească puţin. Între timp am pornit cuptorul şi vom pregăti foietajul pe care îl vom tăia juviţe subţirele îmbrăcăm perele în foietaj, pregătim o tavă pentru copt pe care am tapetat-o cu hârtie de copt, aşezăm perele pe tavă şi dăm la cuptor preţ de 20 minute să se rumenească puţin. Sosul în care am fiert perele a fost lăsat la foc mic pe aragaz să mai scadă puţin. Aşezăm câte o pară într-o farfurie adâncă în care vom turna şi puţin sos.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
simona gherghe jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
manichiura acasa jpeg
pexels Horoscop 28 octombrie
proiect masa tineri alba
Mâini uscate și crăpate
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Cozonac