Reţete de la cititori: Piersici – Elke Dvornic

Ultima actualizare:

Preparare

Într-un castron mare se bat ouăle cu zahărul şi vanilia, se adaugă uleiul şi 4 linguri de făină + praful de copt, se amestecă bine. Se lasă deoparte, acoperit castronul aproximativ 1oră, apoi se adaugă restul de făină. Trebuie să iasă un aluat destul de vârtos şi puţin lipicios. Se ia jumătate de linguriţă cu aluat şi se face biluţe, se pun într-o tavă pe hârtia de copt, se apasă uşor cu degetul să se turtească foarte puţin, se coc aproximativ 40 minute. După coacere, se scobesc şi se umplu cu cremă, apoi se lipesc câte 2, se dau prin lapte amestecat cu colorant alimentar (într-un castron se pune colorant galben iar în celălalt roşu), apoi prin zahăr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
image
actualitate.net
image
actualitate.net