Reţete de la cititori: Bomboane cu morcovi - Mihaela Bulgariu

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii, se spală şi se rad pe răzătoarea fină. Într-o crăticioară se amestecă morcovul ras cu zahărul şi se lasă 30 minute la rece. Se adaugă apa şi se fierbe totul la foc iute primele 10 minute apoi la foc mic până se evaporă tot lichidul. Se lasă la răcit, se adaugă esenţa şi se modelează bile rotunde de mărimea unei nuci. Se dau prin zahăr tos sau nucă de cocos şi se aşează pe platou.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
8 boca arsenie  jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
mediu inconjurator jpeg
masina tuns iarba jpeg
Îți dorești să afli ce haine nu trebuie să îi lipseasca unei femei din garderobă Iată aici câteva lucruri esențiale! jpeg